Prevenció Tècnica

Li donem les solucions necessàries per implantar la prevenció de riscos laborals com a servei de prevenció aliè o per gestionar-lo amb recursos propis. Personalitzem el sistema preventiu més adequat a la seva empresa per optimitzar el retorn econòmic.

Llegir més

Prevenció Mèdica

Desenvolupem la salut laboral des de l’àmbit de la promoció i la prevenció, oferint un sistema integral, amb proves específiques per a empreses i treballadors.

Llegir més

Capacitacions

Disposem de formacions específiques per obtenir el certificat de capacitació, per tasques que requereixen un aprenentatge específic: capacitació per a operadors de plataformes mòbils, ponts grua, treballs en alçada, operar amb carretons elevadors, treballs elèctrics en baixa i alta tensió, grues torres, ...

Llegir més

Formacions

Dissenyem els itineraris formatius a partir de les necessitats detectades durant l’estudi de cada lloc de treball, integrant la formació dintre del pla formatiu de l’empresa. Li donem les facilitats que necessita a través de la nostra plataforma de formació e-learning.

Llegir més

Consultoria

Disposem d’un equip d’especialistes per donar-vos solucions a mida, per a la implantació i certificació de qualsevol sistema de gestió, qualitat, adaptació maquinària, ...

Llegir més

Emergències

Disposem d’una àmplia gamma de productes que s’adapten a les teves instal·lacions i centres de treball per assegurar una excel·lent actuació en casos d’emergències.

Llegir més

FORMULARI DE CONTACTE  • Pluspreven
  • C/ Doctor Molines, 10 (edif. Larisa), baixos
  •    AD500 Andorra la Vella
  •    Principat d'Andorra
  • +376 80 71 72
  • contacte@pluspreven.com